Over Happyteddys

Alles over Happyteddys

Gemakkelijk online bestellen

U kunt bij ons heel eenvoudig uw bestelling plaatsen voor al u huisdieren. Voor Uw hond kat konijn overige knaagdieren vogels tot aan reptielen en alles indien U wenst persoonlijk aan huis bezorgt..

Snel en veilig betalen

Betaal voor zowel U als voor ons snel en veilig via ideal. iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten snel en veilig kunnen betalen via hun eigen bank.

Betaald u liever aan de chauffeur dan kan dat alleen cash, de chauffeurs beschikken nog niet over een pin automaat.

een tevreden klant

Wij van Happyteddys doen ons uiterste best om van iedere klant een tevreden klant te maken, Mocht u onverhoopt toch niet geheel tevreden zijn, laat het ons dan weten.

Levertijd

Wij willen u een zo groot mogelijk assortiment aanbieden en kunnen (nog) niet alles uit voorraad leveren

Houd U daarom rekening met een levertijd van 5 werkdagen

Ruilen van producten

Mocht het artikel niet passen of niet voldoen aan uw verwachtingen kunt u dat ruilen voor een artikel dat wel aan uw wensen voldoet

  • U betaald de verzendkosten naar ons.
  • wij zorgen dat het vervangende product bij u komt.

aan huis bezorgt

U als klant kan ervoor kiezen om uw producten thuis gestuurd te krijgen per post of u kunt het aan huis laten bezorgen door onze eigen chauffeurs.

Onze chauffeur rijd iedere zaterdag, vrijdag aan het eind van de dag neemt de bezorger contact met U op wat betreft de te verwachte aankomsttijd. Voor het bezorgen rekenen wij altijd 10 euro aan verzendkosten, hiervan word de chauffeur auto, en brandstof kosten van betaald .(Vanwege hoge verzendkosten moeten wij een minimumorderbedrag hanteren van €25,00.)

  • Vaste leverdag.
  • Niet de hele dag hoeven wachten.
  • Kundig personeel.
  • Persoonlijk contact.

Wij vinden persoonlijk contact nog heel belangrijk, Maar toch staat onze bezorger op tijd, omdat ook de volgende klant op tijd geleverd moet worden. Mocht u graag extra tijd willen voor advies of een praatje laat dit dan van te voren even weten, dan houden wij daar rekening mee in de routeplanning.

Mocht u niet helemaal tevreden zijn over ons product of onze dienstverlening, laat het dan even weten.

Ook het team achter Happyteddys zijn mensen, en ook wij maken zo onze fouten, en hier kunnen wij alleen maar van leren, mocht u als gewaardeerde klant niet helemaal tevreden zijn over het product, of over onze dienstverlening, dan snappen wij best dat u daar verdrietig over bent. Ga dan niet lopen schelden, boos worden of inwendig lopen ergeren, maar laat het ons weten, dit kan via mail, de post of via een telefoontje zijn. Dan proberen wij daar samen met u uit te komen.